Menu


Sollicitatieportal

Reageren op een vacature? Via dit systeem beschik je over jouw eigen afgeschermde omgeving binnen de sollicitatieportal, waarin je informatie kunt invullen en documenten kunt uploaden. Alle informatie en communicatie rondom jouw sollicitatie is gedurende de sollicitatieprocedure terug te vinden en/ of aan te vullen in de sollicitatieportal.   

Hoe werkt het?

Klik op ‘vacatures’ in de menubalk hierboven. Ga naar de vacature van je keuze. Open deze en klik rechtsboven op de knop ‘solliciteren’. Vul het sollicitatieformulier in. Kies als je klaar bent voor ‘aanmaken’ en jouw sollicitatie wordt verstuurd naar onze afdeling P&O.

Na je sollicitatie krijg je een e-mail met daarin toegang tot je sollicitatiedossier op deze website. Hier vind je de informatie terug over jouw sollicitatie. Elke keer als er een bericht van ons voor je klaarstaat, ontvang je een e-mailnotificatie met daarin een link naar het betreffende bericht.

Mocht je in de tussentijd vragen hebben, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met de afdeling P&O via sollicitatie@xtra.nl.