MenuWil jij stage bij ons lopen?


Stage lopen is een belangrijk onderdeel van je opleiding. Via een stage leer je welke banen je leuk vindt en leer je wat er van je verwacht wordt door een werkgever. Daarom is het belangrijk om een leuke en passende stage te vinden. Xtra en haar werkmaatschappijen werken graag met stagiaires. Wij bieden dan ook volop stage mogelijkheden, voor zowel LBO-, MBO- als HBO- en WO studenten. Uiteraard zorgen wij gedurende je stage voor goede begeleiding en een prettige leeromgeving.

Wij hechten veel belang aan stageplaatsen

Wij hechten veel belang aan het bieden van stageplaatsen. Leerlingen hebben immers op school de nieuwste theorieën meegekregen en kunnen deze kennis met ons delen. Naast het vernieuwende element breng je als stagiair extra kwaliteit in de organisaties en draag je bij aan onze dienstverlening.

Aanmelden als stagiaire

We hebben regelmatig stageplekken beschikbaar; van Peuterleerplekbegeleider tot Ouderenconsulent. Inhoudelijk welzijnswerk hebben we in vele varianten maar vergeet ook niet de ondersteunende beroepen bij Xtra, zoals de afdeling P&O of Kwaliteit, Beleid of Facilitaire zaken. Volop kansen om jouw skills te ontwikkelen!

Volg jij een beroepsopleiding die goed aansluit bij onze organisatie? Informeer dan eens naar de stagemogelijkheden. Binnen Xtra hebben we diverse contactpersonen voor de diverse opleidingen. Momenteel wordt onze aanmeldprocedure verbeterd en is het formulier met contactpersonen tijdelijk offline. 

We vragen je daarom voor informatie of aanmelding het contactformulier in te vullen en/ of te bellen naar 070 - 205 2000. 

We kijken uit, naar je reactie.