Menu

Cliëntondersteuner Wet langdurige zorg (WLZ) 

MEE Zuid-Holland Noord zoekt een
Clientondersteuner Wet langdurige zorg (WLZ)
32-36 uur per week

MEEleven, MEEgroeien en MEEwerken in een organisatie die zich sterk maakt voor iedereen met een beperking. MEE Zuid-Holland Noord is dé expert voor mensen met een beperking en hun omgeving. We helpen gratis bij vragen of problemen op alle gebieden van het dagelijks leven. Ons doel? Een samenleving waarin iedereen meetelt en mee kan doen. Wil jij hieraan ook jouw bijdrage leveren? Reageer dan op deze vacature! MEE Zuid-Holland Noord is onderdeel van Xtra. Met MEE in haar geledingen wordt Xtra nog meer een basisvoorziening van waaruit een samenhangend en efficiënt antwoord wordt gegeven op de diversiteit aan vragen van mensen die in een kwetsbare positie verkeren. MEE garandeert de kwaliteit van haar professionals door scholing en kennisdeling,

Wie zoeken wij?
Als cliëntondersteuner, ondersteun je cliënten met een hulpvraag vanuit de Wet langdurige zorg. Je biedt WLZ-cliënten informatie en advies, ondersteuning bij het opstellen, evalueren en bijstellen van hun persoonlijk plan en zorgplan. Daarnaast ondersteun je hen bij het kiezen van een zorgaanbieder en bemiddelt wanneer cliënt en zorgaanbieder er samen niet uitkomen. Het signaleren van mogelijke knelpunten behoort ook tot je taken. De ondersteuning die je als cliëntondersteuner WLZ vanuit MEE biedt is onafhankelijk van zorgaanbieders en zorgkantoren.

Wat neem je mee?
- Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur MWD of SPH;
- Werkervaring met cliënten met een (licht) verstandelijke beperking, Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), chronische aandoeningen of lichamelijke- dan wel psychiatrische beperkingen;
- Kennis van de regionale en lokale sociale kaart en sociale wet- en regelgeving;
- Creativiteit, buiten kaders denken, kansen zien en benutten en in staat zijn in een sterk veranderende context te werken;
- Een zelfstandige, daadkrachtige, op samenwerking gerichte instelling;
- Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
- Een inspirerende werkhouding in een zelf organiserend team.
Wat wij bieden
- Een uitdagende en afwisselende functie in een fijn team
- Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Sociaal Werk schaal 8.
- Afhankelijk van ervaring en opleiding bedraagt het bruto maandsalaris van maximaal €3.961 op basis van een 36-urige werkweek.
- Een laptop en mobiele telefoon
-Een intern scholingsprogramma, persoonlijk opleidingsbudget en Individueel Keuzebudget.
Meer informatie
Wil je inhoudelijk meer weten over de functie? Neem dan contact op met Adèle Kuik, clientondersteuner WLZ via telefoonnummer 06-10742042.

Bij vragen over de procedure kun je contact opnemen met Audrey Muller-Maat, a.i. Manager MEE ZHN, tel 06-24850457.
Kijk voor meer informatie op ikwilhierwerken.nl/Mee.


Wil je solliciteren?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Leuk! Wij ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief uiterlijk 3 juni 2022 . Klik op de knop “Solliciteren” en laat je gegevens hier achter.
Deze functie wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Ben je een interne kandidaat (op dit moment in loondienst bij één van de werkorganisaties van Xtra) vermeldt dan INTERN achter de vacaturenummer. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Vacature

Type functie

Contactpersoon

Acties