Menu

Consulent Vrijetijds-activiteiten

 

VTV zoekt voor de regio Den Haag

Consulent vrijetijdsactiviteiten

24 uur per week

De welzijnsorganisaties MEE ZHN, WIJKZ, JongLeren en JESS hebben hun krachten gebundeld in Xtra. Onze missie is een samenleving waarin iedereen meetelt en mee kan doen. Xtra is volop in beweging, mede als gevolg van de vele maatschappelijke ontwikkelingen, door de verschillende transities en de omvorming van de verzorgingsstaat naar de participatiesamenleving.

Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vorming (VTV) Zuid-Holland Noord is een zusterorganisatie  van MEE ZHN. Met VTV in haar geledingen wordt Xtra nog meer een basisvoorziening van waaruit een samenhangend en efficiënt antwoord kan worden gegeven op de diversiteit aan vragen van mensen die in een kwetsbare positie verkeren. Zie voor meer informatie www.wijzijnvtv.nl

De consulent groepsactiviteiten initieert groepsactiviteiten voor mensen met een beperking, streeft inclusie na, werft deelnemers en vrijwilligers,  draagt zorg voor een goede sfeer binnen de activiteiten, vindt locaties, regelt financiën samen met een fondsenwerver, verzorgt deskundigheidsbevordering voor de vrijwilligers, zet zich in om de vrijwilliger te begeleiden en te waarderen op verschillende manieren, maakt verbinding en werkt samen met verschillende partijen op het gebied van zorg, welzijn en speciaal onderwijs in het sociaal domein.

Werkgebied:  Den Haag. Het kantoor is gehuisvest in Parkoers, Den Haag.

Persoonlijke skills: Je bent een enthousiaste duizendpoot die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je bent een teamplayer die goed zelfstandig kan werken. Je hebt plezier in organiseren en coördineren. Je ziet kansen en creëert co-creaties  met andere partijen en weet die ook te presenteren aan derden.

Wat neem je mee?

·         HBO diploma, met de voorkeur voor Social Work.

·         Affiniteit met mensen met een beperking

·         Een echte proactieve ondernemer, die goed kan schakelen tussen verschillende taken;

·         Ervaring gewenst met mensen met verschillende soorten beperkingen en gedrag, alsmede met het werken met vrijwilligers en het organiseren van activiteiten;

·         Goed kunnen organiseren, open, communicatief, zelfstandig, initiatiefrijk, netwerker, flexibel;

·         Bij voorkeur rijbewijs B en auto.

Wat wij bieden

·         Een uitdagende en afwisselende functie in een fijn team voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband

·         Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Sociaal Werk.

·         Afhankelijk van ervaring en opleiding bedraagt het bruto maandsalaris van maximum € 3.961 op basis van een 36-urige werkweek (schaal 8)

Meer informatie

Neem voor nadere informatie contact op met Sanne de Kluijver, consulent VTV vrijetijdsactiviteiten, 06-43085395 S.dekluijver@vtvzhn.nl of Agnette Overdevest  manager VTV ZHN, 06-23005159,  a.overdevest@vtvzhn.nl

Wil je solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel?  Leuk! Klik op de knop ‘Solliciteren” en laat jouw sollicitatiegegevens bij ons achter vóór 20 juni a.s. Kijk ook voor meer informatie op www.ikwilhierwerken.nl/MEE.

De eerste sollicitatieronde wordt op 27 juni 2022 gehouden. Fijn als je hier alvast rekening mee kunt houden.

Deze functie wordt intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Ben jij momenteel in loondienst bij (een van de werkmaatschappijen van) Xtra, vermeld dan INTERN bij de melding van de vacature bij het onderwerp.

(Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs)

 

Vacature

Type functie

Contactpersoon

Acties