Menu

Pedagogisch medewerkers

Voor verschillende locaties in Escamp zijn we op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerkers die stevig in de schoenen staat, goed kunnen samenwerken, helder kunnen communiceren en creatief zijn in het bedenken en uitvoeren van activiteiten. Dat je een twinkeling in je ogen krijgt van werken met jonge kinderen is natuurlijk een must. Het betreft twee vacatures voor 19 uur per week in verband met de opstart van een nieuwe groep.

Je werkt in ieder geval gemiddeld 1 uur per dag meer, zodat je de school-vakanties in principe vrij bent.

JE BAAN
In onze uitdagende en veilig ingerichte ruimtes draag je bij aan het bieden van een vertrouwde en gezellige omgeving voor peuters in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar. Dat doe je met enthousiasme en passie voor het vak. Samen met collega’s stimuleer en begeleid je de kinderen in hun ontwikkeling, aansluitend bij hun behoefte en mogelijkheden. Je werkt samen met ouders vanuit de visie van JongLeren.

JONGLEREN BIEDT JOU
Een uitdagende en afwisselende baan in een professionele en ambitieuze werkomgeving met ruimte voor creativiteit, vernieuwing en ontwikkeling, met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kinderopvang. Afhankelijk van ervaring en opleiding bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 2.935,- op basis van een 36-urige werkweek (schaal 6). Wanneer we tevreden zijn over je functioneren en inzet, behoort een contract voor onbepaalde tijd zeker tot de mogelijkheden! In de schoolvakanties ben je daarnaast doorgaans vrij.
Je dient voor aanvang van je dienstverband bij JongLeren geregistreerd te staan in het Personenregister Kinderopvang door middel van een recente Verklaring Omtrent Gedrag.

JOUW TALENTEN EN AMBITIES

·          Je bent in het bezit van een (S)PW-3 of (S)PW-4 diploma

·          Je bent op de hoogte van de ontwikkelingsfases van peuters en bekend met observeren en registreren van alle ontwikkelingsgebieden

·          Je gaat met respect om met de autonomie van een kind

·          Je kunt goed omgaan met zowel peuters als hun opvoeders

·          Je bent verbaal sterk en je staat stevig in je schoenen

·          Je wilt jezelf blijven ontwikkelen en meewerken aan de ontwikkeling van JongLeren

·          Je bent flexibel

·          Je bent in het bezit van een VVE-certificaat (pré)

·          Je voldoet bij aanvang van het dienstverband aan het taalniveau 3F

Contact

Heb je interesse in deze functie bij JongLeren? Klik op de knop ‘Solliciteren” en laat jouw sollicitatiegegevens bij ons achter vóór 19 mei a.s. Het sollicitatiegesprek vindt plaats op 31 mei 2022. Kijk ook voor meer informatie op onze website https://ikwilhierwerken.nl/jongleren. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ingrid van der Stijl (gebiedsmanager), tel. 06-143 510 26.

Weet je het nog niet maar wil je sowieso op de hoogte gehouden worden van toekomstige vacatures? Schrijf je op ikwilhierwerken.nl/jongleren in voor de vacature alert. Deze staat op de homepage en je wordt automatisch getipt wanneer er vacatures geplaatst worden.

 

Vacature

Type functie

Contactpersoon

Acties